Uw scooter verkopen? Klik hier

Vespa

Vespa zijn erg gewilde scooters dankzij het gebruiksgemak en het uiterlijk. De scooters zijn standaard van een hoge kwaliteit en erg duurzaam. Heima Scooters biedt u zowel nieuwe Vespa’s, als tweedehands modellen.

Kwalitatieve scooters

Vespa scooters kennen een retro uiterlijk, mede hierdoor is de scooter erg populair. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat ook een tweedehands Vespa nog zeer betrouwbaar en krachtig is. Heima Scooters controleert iedere gebruikte Vespa grondig en zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige scooter tegen een voordelige prijs. Een Vespa is uitermate geschikt voor korte en middellange afstanden en biedt gemak en comfort. Tweedehands Vespa scooters zijn er zowel in 25 km/u uitvoeringen, als in 45 km/u.

Service aan huis

Wie kiest voor een tweedehands Vespa bij Heima Scooters ontvangt een gratis onderhoudsbeurt én 3 maanden garantie. De Vespa wordt bovendien door heel Nederland bezorgd. Dus of u nou in de buurt van Hengelo of Enschede woont of in Den Ham zelf. Wij voorzien iedereen van een fraaie tweedehands Vespa scooter.

Heeft u nog vragen over een Vespa scooter, tweedehands of nieuw? Wanneer u ons contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen (0546 – 673 120) of langskomen in Den Ham kan natuurlijk ook!