Uw scooter verkopen? Klik hier

Scooter leasen? Geen probleem!

Heima scooters is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte scooters. Wij begrijpen als geen ander dat de aankoop van een nieuwe scooter best een behoorlijke uitgave kan zijn. Voor wie wel graag over een nieuwe scooter wil beschikken, maar wie niet in één keer wil betalen, bieden wij de mogelijkheid om een scooter te leasen.

Flexibele betaling

Het scooter leasen biedt uitkomst wanneer u de scooter van uw wensen wilt rijden, maar ook graag gespreid betaald. Voor het leasen maken wij gebruik van een betrouwbare bemiddelaar, ScooterFlex. Samen maken we het mogelijk dat u voor een vast bedrag per maand die gave Vespa, die flitsende Aprilia of toch die sportieve Kymco kunt rijden.

Een scooter leasen zorgt voor een ruime keus. Kies uit het brede assortiment van Heima Scooters en u bent verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid, uitstekende service.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over scooters leasen? Bijvoorbeeld over de mogelijkheden. Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag meer!