Uw scooter verkopen? Klik hier

SCOOTER VERHUUR
Een prachtige scootertocht door het twentse landschap, met afsluitend een BBQ, buffet of High Tea? Vraag naar onze verschillende arrangementen!
Per direct te huur? bij De Broekbeke visvijvers in Geesteren
Voor meer info www.debroekbeke.nl

? A R R A N G E M E N T E N ?
Het ultieme uitstapje om corona proof (!) te genieten van het prachtige Twentse landschap. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een heerlijk dagje uit met vrienden of vriendinnen, ook geschikt als bedrijfsuitje, familiedag, buurtfeest of vrijgezellenfeest.
Nog op zoek naar een bijpassende activiteit? Wat denk je van vissen op één van onze vijvers, een gezellige barbecue of een diner.
We verzorgen complete arrangementen.
Wil je verzekerd zijn van je datum en starttijd, boek dan direct!
On Tour
– 2 uur scooter huren €26
– 3 uur scooter huren €32
– 4 uur scooter huren €37
Hieronder hebben we voor u verschillende arrangementen beschikbaar om het scooterrijden te combineren en het een nog gezelligere dag te maken!
Arrangement 1 – Ride & Bite €39,-
Geniet van de natuur tijdens een 2 uur durende scootertocht door het prachtige Twentse landschap. Vervolgens sluit u af bij de Broekbeke met 2 drankjes per persoon en een luxe borrelplank bestaande uit:
Nacho’s/Bitterballen/Wrap zalm/Worst/Stokbrood + smeersels.
Arrangement 2 – Twentse Proeverij tour €72,50
Tijdens deze tocht zie je niet alleen veel van het prachtige Twentse landschap, maar geniet je ook nog eens van heerlijke gerechten bij verschillende restaurants in de buurt. Een compleet 3-gangendiner met op elke locatie een verschillende gang. U geniet dus niet alleen van de mooie omgeving maar ook van lekkere gerechten die verschillende Twentse keukens voor u te bieden hebben!
Voorbeeldprogramma:
16.30 ontvangst, start scootertocht
17.00 Aankomst restaurant 1, voorgerecht
17.30 Vervolg Scootertocht
18.00 Aankomst restaurant 2, hoofdgerecht
18.45 Vervolg scootertocht
19.15 Aankomst restaurant 3, nagerecht
(inleveren van scooter)
Arrangement 3 – All you can BBQ €56
Kunt u maar niet genoeg krijgen van de BBQ? Dan is dit echt iets voor u! Wij hebben namelijk voor u een ‘all you can eat BBQ’ in petto! Daarnaast kunt u 2 ook nog uur lang voor de BBQ onze scooters gebruiken om het robuuste Twentse landschap te verkennen. Bij terugkomst heeft u naast de all you can eat BBQ ook nog eens 2 uur lang de drankjes er bij inbegrepen.
Arrangement 4 – Scooter & High tea €45
Een gezellige 2 uur durende scootertocht, om vervolgens succesvol af te sluiten met een High tea bij De Broekbeke. De High tea bestaat onder andere uit: sandwiches, quiche, brownies, muffins, macarons, wrap met zalm en verschillende soorten thee. Al met al een prachtige dag vol gezelligheid en amusement.
Arrangement 5 – Scooter + Vissen Vanaf €42
Houdt u van scooterrijden, maar ook van vissen? Geen probleem! Met dit arrangement weet u het beste van twee werelden met elkaar te combineren. Zo kunt u eerst genieten van een scootertocht door het prachtige twentse landschap, om daarna de strijd tussen jager en prooi aan te gaan bij de vijvers van de Broekbeke.
Optioneel:
– Ontvangst met koffie + gebak €4
– Diner vanaf €17,50
– Picknick €11
– Lunch €11
– Barbecue of buffet vanaf €15

Aanbieding

Op deze pagina vind je een overzicht van alle actuele aanbiedingen.

Vespa Sprint 4T 3V 25 en 45km

Vraag naar uw scherpe prijs!!