Uw scooter verkopen? Klik hier

Vigorous 1500, electric tricycle

Volledig elektrische voertuigen zijn steeds meer op de weg te vinden. Ook in de wereld van scooters worden steeds meer elektrische oplossingen aangeboden. E-move biedt in de range van elektrische voertuigen een nieuw en volledig elektrisch vervoersmiddel; een electric tricycle / e-trike met de naam Vigorous.

De naam Vigorous staat voor energiek, krachtig en stoer. En dat is precies wat de Vigorous 1500 is. Een elektrische scooter met een stoer uiterlijk. Een e-trike is uitermate geschikt voor mensen die veelal korte afstanden rijden en die dat op een milieubewuste manier willen doen. De Vigorous is een revolutionaire scooter. U rijdt volledig overdekt en verwarmd en hij biedt ruimte voor maximaal twee personen. Daarnaast heeft u ook plezier van een usb-aansluiting en bij de S-Line ook van een bluetooth aansluiting.

Twee modellen: Vigorous Highline en Vigorous S-Line

Met de Vigorous Highline 1500 en de Vigorous 1500 S-Line bieden we twee mogelijkheden voor rijplezier. Beide modellen bieden dezelfde mate van comfort. De S-Line heeft door de grotere accu capaciteit een hogere actieradius. De scooters kunnen thuis gewoon opgeladen worden met een normale stekker in het stopcontact. Neem voor meer informatie of een proefrit contact met ons op.

Omdat wij overtuigd zijn van de prestaties van de Vigorous krijgt u standaard drie jaar garantie op het frame en twee jaar op de technische delen.