Heima Scooters — Dorpsstraat 80, 7683BL Den Ham • Tel: 0546-671399

Uw scooter verkopen? Klik hier

Scooter verkopen

Heeft u een scooter of brommer en wilt u deze graag verkopen?
Vul het onderstaande formulier in.

captcha

 

Toe aan iets nieuws? Bij Heima Scooters vindt u niet alleen nieuwe scooters, u kunt uw oude scooter ook aan ons verkopen. Wij bieden u een marktconforme prijs en hebben daarnaast een zeer breed assortiment.

Directe voordelen

Heima Scooters bestaat sinds 1970. Al onze medewerkers zijn ervaren en deskundige mensen die u graag adviseren. Een scooter verkopen kan bij Heima Scooters heel gemakkelijk. Wanneer u hier uw occasion aanbiedt, nemen wij contact met u op over de mogelijkheden. Het is heel goed mogelijk dat we uw scooter of bromfiets van u overnemen. Zodra u de scooter aan ons verkoopt ontvangt u een vrijwaring van de verzekering. Ook betalen wij u contant als u dat wenst.

Wilt u niet alleen uw scooter verkopen, maar zoekt u ook een nieuw model? In dat geval kunnen wij u vaak een mooie aanbieding doen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De hele regio

Heima Scooters is gevestigd in Den Ham en is goed bereikbaar vanuit heel Overijssel. Enschede, Hengelo, Zwolle, Ommen of Hardenberg. Iedereen kan terecht bij Heima Scooters!