Heima Scooters — Dorpsstraat 80, 7683BL Den Ham • Tel: 0546-671399

Uw scooter verkopen? Klik hier

Tweedehands snorscooters van goede kwaliteit

Een snorscooter is een gewild vervoersmiddel. Heima Scooters beschikt over een ruim assortiment nieuwe en tweedehands snorscooters. Tweedehands snorscooters zijn ook van een zeer hoge kwaliteit, maar zijn nog net wat scherper geprijsd. Een betrouwbare en voordelige aankoop waar u zeker geen spijt van krijgt.


Gemak voor een scherpe prijs

Snorscooters zijn in korte tijd steeds populairder geworden. Met een snorscooter komt u snel en gemakkelijk overal, hoeft u geen helm te dragen en mag u gebruikmaken van het fietspad. Wilt u wel het gemak en comfort maar wilt u niet teveel betalen? Dan kiest u voor tweedehands snorscooters van Heima Scooters. Deze tweedehands snorscooters zijn erg veilig en worden bovendien grondig gecontroleerd. De kwaliteit is nagenoeg gelijk aan een nieuwe scooter.

Wij bieden:

Kom gezellig langs

De showroom waar u onze tweedehands snorscooters op uw gemak kunt bekijken, bevindt zich in Den Ham. Een mooi dorp waar u vanuit Hardenberg en Zwolle, maar ook vanuit Enschede of Hengelo, gemakkelijk naar toe rijdt. Voor vragen over onze tweedehands snorscooters kunt u altijd bij onze deskundige medewerkers terecht. U treft ze in de showroom of aan de telefoon: 0546 – 673 120. U kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier.